Happy Feed

TEXT

 
180105 Feed Forward12 cirkel.jpg

TEXTER OM DITT FÖRETAG

För dig som tar egna foton, men vill ha hjälp med skräddarsydda texter.

Jag vet inte hur du är, men personligen tröttnar jag rätt fort på företag som låter som en gammal trasig skiva. "Kom och köp! Kom och köp! Kom och köp, rea i dag!" Dina kunder vill veta mer om ditt företag, personen bakom varumärket och människorna som arbetar i företaget – så att de känner förtroende för dig när de väl vill komma och köpa. Skräddarsydda texter som visar upp helheten i ditt företag gör detta.

Så hur funkar Happy Feed?

Jag besöker din verksamhet eller intervjuar dig på telefon för att plocka fram det som är unikt med just ditt företag – för att dina flöden i sociala medier ska förmedla detta till dina befintliga och potentiella kunder.

Innan vi ses har du fått en enklare "hemläxa" där du svarat på några korta frågor om ditt varumärke, vad som är viktigt att förmedla om ditt företag, vad du vill uppnå med dina sociala medier och hur ofta du vill lägga upp något. 

Texterna mejlas sedan till dig.

 

Beroende på hur ofta du vill posta inlägg skräddarsyr jag ett paket så att du får ut det mesta av vårt samarbete. Priser per kvartal från 5000 kronor.

 

 

Psst. Vill du ha hjälp med andra typer av texter till ditt företag än upplägget i Happy Feed är det bara att du hör av dig för prisförslag.

 

 

Följ mig gärna på Instagram!