Happy Feed

FOTO SOCIALA MEDIER

 
 
Tina 190130_FotografPiaGyllin01.jpg

Bilder från er verksamhet

För dig som vill skriva dina inlägg själv, men behöver hjälp med bilder.

Hur vill du att dina kunder ska se ditt företag, dig, dina anställda och dina produkter eller tjänster? Mobilkameror i all ära, men professionella bilder är en betydligt bättre idé alla dagar i veckan! De inspirerar och lockar kunder till din verksamhet mycket effektivare än en stressad mobilbild här och där (jag lovar). 

Hur går det då till?

Vi pratar i telefon och bestämmer gemensamt en plan för vad som ska fotograferas när jag kommer på besök. Du får en enklare "hemläxa" där du svarar på några korta frågor om ditt varumärke, vad som är viktigt att förmedla om ditt företag och vad du vill uppnå med dina sociala medier. Svaren mejlas till mig innan besöket. 

Jag besöker dig på plats och fotograferar verksamheten, dina produkter och/eller personalen. Bilderna levereras sedan till dig digitalt.

 

Beroende på hur ofta du vill posta inlägg och vad du vill ha fotograferat skräddarsyr jag ett paket så att du får ut det mesta av vårt samarbete.

 

 
 
carro glad.jpg

PERSONLIGA MÖTEN

Oavsett om du är ensam i företaget eller har flera anställda är det viktigt att följarna får en bild av vilka ni är och hur ni ser ut – så att de känner sig som hemma när ni väl ses på riktigt.

 
karintorp kvadrat.jpg

DET SITTER I DETALJERNA

Du är experten på ditt område. Visa upp de små delarna av ditt företag, både i bilder och i texter, för att få följarna att se den stora helhetsbilden.

 
 
180105 Feed Forward45 kopiera.jpg

Visa upp era produkter

Säljer du varor är det viktigt att de visas upp på ett professionellt sätt som inspirerar era kunder. Utifrån företagets varumärke väljer vi en styling och färgskala som passar just er.

 
Min syster å jag06 2.jpg

LÅT ERA FÖLJARE FÅ FÖLJA MED

Att få följa med bakom kulisserna är alltid intressant. Visa upp vad ni gör i så att era existerande och potentiella nya kunder får uppleva företagets fördelar.

 
 

Följ mig gärna på Instagram!