Happy Feed

ALL INCLUSIVE

 
 
Karins fotvårdsprodukter33.jpg

KLAPPAT OCH KLART 

FÖR DIG SIG HAR FULLT UPP MED ATT DRIVA FÖRETAG OCH VILL HA FÄRDIGA INLÄGG MED BÅDE TEXT OCH BILD samt en plan för när du ska lägga upp.

Professionella bilder och skräddarsydda texter som visar upp ditt företag, dig, dina anställda och dina produkter eller tjänster är ett vinnande koncept alla dagar i veckan! Det inspirerar och lockar kunder mycket effektivare än en stressad mobilbild och ett halvhjärtat "kom och köp" då och då. Och det bästa av allt: med All inclusive kommer allting färdigt till dig – det enda du behöver göra är att lägga ut de färdiga inläggen!

 

Det hela är faktiskt lika enkelt som ett, två, tre:

1. Vi pratar i telefon och bestämmer gemensamt en plan för vad som ska fotograferas när kommer på besök. Du får en enklare "hemläxa" där du får i uppgift att svara på frågor om ditt varumärke, vad som är viktigt att förmedla om ditt företag, vad du vill uppnå med dina sociala medier och hur ofta du vill posta något. Svaren mejlas till mig innan besöket. 

2. Jag kommer till dig och tar bilder som visar upp ditt företag, dina produkter och/eller personalen från sin bästa sida. I samband med fotograferingen intervjuar jag dig utifrån dina mejlsvar för att få ett relevant innehåll i texterna till inläggen.

3. Jag författar kortare inlägg som sedan matchas med bilderna jag tagit. Inläggen med text och bild levereras tillsammans med ett tidsschema som talar om när varje inlägg ska publiceras. 

 

Beroende på hur ofta du vill posta inlägg och vad du vill ha fotograferat skräddarsyr jag ett paket så att du får ut det mesta av vårt samarbete.

 
 
Min syster å jag06 2.jpg

Personliga möten

Oavsett om du är ensam i företaget eller har flera anställda är det viktigt att följarna får en bild av vilka ni är och hur ni ser ut – så att de känner sig som hemma när ni väl ses på riktigt.

 
porslin1.jpg

det sitter i detaljerna

Du är experten på ditt område. Visa upp de små delarna av ditt företag, både i bilder och texter, så att följarna kan se den stora helhetsbilden.

 
 
Karins fotvårdsprodukter48.jpg

Visa upp era produkter

Säljer du varor är det viktigt att de visas upp på ett professionellt sätt som inspirerar era kunder. Utifrån företagets varumärke väljer vi en styling och färgskala som passar just er.

 
lokal vört kvadrat.jpg

Låt era följare få följa med

Att få följa med bakom kulisserna är alltid intressant. Visa upp vad ni gör i verksamheten så att era existerande och potentiella nya kunder får uppleva företagets fördelar.

 
 

Följ mig gärna på Instagram!