Happy Feed
20140301_Trade 151_0278.jpg

REFERENSER

 
 

Referenser

Så här säger några av de fantastiska företagare jag fått arbeta med tidigare.

 
 
 
IMG_5266.jpg

"Pias uppdrag var att utveckla en helt ny hemsida. Hon tog sig snabbt an uppgiften med engagemang. Pia är perfekt för uppdraget i och med att hon är fotograf och har en bakgrund inom journalistik. Det gör att hon har blick för både för bilder och text. Den starka kombinationen av kompetens gör att uppdraget gick mycket snabbt framåt. Pia är noggrann, snabb och brilliant på plattformen Squarespace. Resultatet blev en mycket säljande och tilltalande hemsida och jag kan bara rekommendera Pia till andra”  

– Linnéa Stark, inredare och grundare House By Stark 

SMdagen18_FotografPiaGyllin105 kopiera 2 kopiera.jpg

Pia har en magisk förmåga att fånga ens finaste sidor och få en att känna sig bekväm framför kameran. Dessutom lyckas hon alltid fånga ljuset och göra det bästa av omgivningarna. Den dokumentära stilen är perfekt för mig som behöver bilder till sociala medier och blogg. Jag har även använt bilderna från min fotografering med Pia som pressbilder i artiklar och i promotion för föreläsningar.

— Elin Hägglund, Teknifik


SMdagen18_FotografPiaGyllin087 kopiera 2.jpg

"Företagsbilder brukar se lika kul ut som det låter. Men Pia lyckas fånga spontanitet med personlighet i moderna miljöer som tar vilket företags kommunikation till helt nya höjder. Rekommenderas varmt! ”

— Cecilia Victoria Kärrberg, vd digitalsnack