Happy Feed
Aro Ha_0986.jpg

OM MIG

 
 
om mig.jpg

Vem är jag då?

Kortfattat är jag företagare, mamma till en vild femåring och en knubbig bebis, familje- och bröllopsfotograf, chokladälskare, sambo till en värmlänning, journalist och ägare till ett hus som snällt kan sägas ha "potential".

Jag arbetade som journalist och pressfotograf i 15 år innan jag sadlade om till egenföretagare och driver förutom Happy Feed även Fotograf Pia Gyllin. Åldersmässigt är jag närmare 40 än 30, men har en fantastisk mormor som vid 87 års ålder fortfarande inte räknar sig som vuxen, så jag har ingen brådska jag heller. Jag är nyfiken och pratar över lag väldigt mycket och fort.

Det allra märkligaste med mig är tydligen min fobi för uppstoppade djur. Själv tycker jag givetvis att detta är fullt logiskt. Jag uppskattar heller inte ananas (även om det ironiskt nog är den snyggaste frukt jag vet), men skulle kunna leva av illgröna äpplen, godissockerbitar och Dumle. Köttbullarna med julmust i är en annan klar favorit. Två tv-program det är strängeligen förbjudet att störa mig i är Morden i Midsomer och Kalle Ankas jul.