Happy Feed

Ny SOCIALA MEDIER

 
 

Enklare & roligare sociala medier

Jag tycker att dina sociala medier ska vara enkla, effektiva och roliga. Och framför allt: de ska ge dig kunder – inte magsår. Vill du hellre lägga tid och energi på annat inom ditt företag kan du lämna inläggen till sociala medier till mig. Välj om du vill ha hjälp med foton, texter eller båda delarna.

 
 
 

ALL INCLUSIVE.

FÖR DIG Som HAR FULLT UPP OCH VILL HA FÄRDIGA INLÄGG MED BÅDE TEXT OCH BILD. 

Professionella bilder och unika texter som visar upp ditt företag, dig, dina anställda och dina produkter eller tjänster lockar kunder mycket effektivare än en stressad mobilbild och ett halvhjärtat "kom och köp" då och då. Jag fixar kompletta inlägg åt dig – det enda du behöver göra är att lägga ut!

 
 
 

FOTO. 

FÖR DIG SOM VILL SKRIVA DINA INLÄGG SJÄLV, MEN BEHÖVER HJÄLP MED BILDER.

Hur vill du att dina kunder ska se ditt företag, dig, dina anställda och dina produkter eller tjänster? Mobilkameror i all ära, men professionella bilder är en betydligt bättre idé alla dagar i veckan! De inspirerar och lockar kunder till din verksamhet mycket effektivare än en stressad mobilbild här och där (jag lovar). 

 
 
 

TEXT.

FÖR DIG SOM TAR EGNA FOTON, MEN VILL HA HJÄLP MED SKRÄDDARSYDDA TEXTER.

Konton som låter som en gammal trasig skiva: "Kom och köp! Kom och köp! Kom och köp, rea i dag!" är inte inspirerande. Dina kunder vill veta mer om ditt företag, personen bakom varumärket och människorna som arbetar i företaget – så att de känner förtroende för dig när de väl vill komma och köpa. 

 
 

Följ mig gärna på Instagram!