Happy Feed

Hur går det till all inclusive

 

Hur går det till då?

 
 
 

1. Analys

Vi börjar med ett förberedande samtal där vi gör en enklare varumärkesanalys. Vi tittar på ditt mål med vårt samarbete, vem din drömkund är, hur ditt varumärke ser ut rent estetiskt, vilka texter du vill ha och vilken typ av bilder du behöver.

Vi lägger upp en tidsplan för när allt ska vara färdigt.

2. Texter

Vi ses för att ta fram säljande copy som låter som du. Tillsammans skriver vi texter till fem sidor på din hemsida. Vi gör det ihop för att du ska lära dig de nödvändiga grunderna för att skriva bättre copy på egen hand framöver.

Jag tittar över texterna innan de levereras till dig.

3. Fotodags

Vi bestämmer en plats och fotograferar med lite olika kläder och i olika miljöer för variationens skull.

Och du, fotoskräck är min specialitet. Jag har dig.

Du får bilderna som redigerade digitala högupplösta filer i jpg-format via Dropbox. De får användas i all marknadsföring.

 

4. Hemsida

Utifrån grundplanen vi satte upp i steg 1 börjar jag jobba på din hemsida. Jag använder mig av de texter vi skrivit och dina personal brand-foton. Jag stämmer av med dig under resans gång så att vi är på samma spår.

5. Tips och råd

När sidan är klar och godkänd går vi igenom hur man sköter enklare uppdateringar, exempelvis byter en bild eller läger upp ett blogginlägg.  

6. Launch

Nu är du inne på slutspurten! Strax är det dags att presentera din nya hemsida för världen, men vi måste göra det med lite finess så att den får den uppmärksamhet den förtjänar.

Vi skriver en mejlsekvens som du kan skicka till dina kunder så att de blir lika peppade på din nya hemsida som du!