Happy Feed

HEMSIDOR

 
 
hemsdor2.jpg

Hemsidor – helt enkelt

Vill du se proffsig ut på nätet med en hemsida som representerar dig och Ditt varumärke? Fint, då har jag lösningen. Snyggt och tydligt för kunderna, enkelt och smidigt för dig.

Man ska inte krångla till det för sig. Jag ger dig en snygg hemsidesdesign baserad på ditt unika varumärke – som är lätt att sköta. Jag bygger sidan på en plattform som de flesta upplever som superenkel och logisk även om man inte har någon erfarenhet av att sköta hemsidor sedan tidigare. Du har ju annat att sköta i ditt företag! Och behöver du hjälp i ett senare skede är du alltid välkommen tillbaka.

Behöver du hjälp med att skriva texter och fotografera till din hemsida kan jag hjälpa dig med de bitarna också. En helhetslösning i all sin enkelhet.  

Din hemsida blir

  • anpassad för alla storlekar på skärmar, så att den ser lika fin ut oavsett om dina kunder tittar i mobilen, på en platta eller på en datorskärm

  • designad för att spegla ditt varumärke genom färger, typsnitt, foton och språk

  • lättskött och logisk att uppdatera

  • optimerad för att synas i olika sökmotorer (SEO) så att kunderna lätt hittar till dig

 

Här kan du titta på några av de hemsidor jag gjort:

House by Stark

House by Stark

SkillX

SkillX

 
 
IMG_5266.jpg

“Pias uppdrag var att utveckla en helt ny hemsida. Hon tog sig snabbt an uppgiften med engagemang. Pia är perfekt för uppdraget i och med att hon är fotograf och har en bakgrund inom journalistik. Det gör att hon har blick för både för bilder och text. Den starka kombinationen av kompetens gör att uppdraget gick mycket snabbt framåt. Pia är noggrann, snabb och brilliant på plattformen Squarespace. Resultatet blev en mycket säljande och tilltalande hemsida och jag kan bara rekommendera Pia till andra.”

– Linnéa Stark, inredare och grundare House by Stark

 
 
 
 

Följ mig gärna på Instagram!