Happy Feed

FOTO

 
 
SMdagen18_FotografPiaGyllin068 kopiera.jpg

BILDER säljer!

Du som person är ditt företags bästa försäljningsargument och det som skapar engagemang, kunder och affärer.

Bilder på dig ökar helt enkelt attraktionskraften. Så visa upp dig och din personlighet på din hemsida, i sociala medier och övrig marknadsföring. För visst kan generella bilder från en bildbank se tjusiga ut, men de är lite som att använda en fejkad bild vid nätdejting. Ditt varumärke blir mycket starkare med unika bilder som på ett professionellt sätt säljer in dig, vad ditt företag står för och vad du ger dina kunder. Jag fotograferar verksamhetsbilder, porträttbilder på personalen och det ni behöver för att få fram ert budskap till kunden.

För att fotograferingen ska bli avslappnad och rolig använder jag en speciell teknik som tar fram din personlighet på ett naturligt sätt. Du kommer aldrig höra mig säga ”Le och titta in i kameran!”. 

 
 
SMdagen18_FotografPiaGyllin105 kopiera 2 kopiera.jpg

Pia har en magisk förmåga att fånga ens finaste sidor och få en att känna sig bekväm framför kameran. Dessutom lyckas hon alltid fånga ljuset och göra det bästa av omgivningarna. Den dokumentära stilen är perfekt för mig som behöver bilder till sociala medier och blogg. Jag har även använt bilderna från min fotografering med Pia som pressbilder i artiklar och i promotion för föreläsningar.

– Elin Häggberg, Teknifik

 

 

 

 
 
 

Följ mig gärna på Instagram!