Happy Feed

FÖRETAGSFOTO

 
Tina Lindahl_FotografPiaGyllin08 2.jpg
 

Unika & personliga BILDER 

Det finns så många sätt att ta bild där man ser hur du ser ut, men hur många visar vem du ÄR?

Du som person är ditt företags bästa försäljningsargument och det som skapar engagemang, kunder och affärer! Just därför är det precis det du behöver visa upp på din hemsida, i sociala medier och övrig marknadsföring. Jag och min kamera kan hjälpa dig med det!

För visst kan generella bilder från en bildbank se tjusiga ut, men de är lite som att använda en fejkad bild vid nätdejting. Ditt varumärke blir mycket starkare med unika bilder som på ett professionellt sätt säljer in dig, vad ditt företag står för och vad du ger kunderna. Jag fotograferar verksamhetsbilder, porträttbilder på personalen och vad helst ni behöver för att få fram ert budskap till kunden.

Och du, det är lika bra att vi tar tag i elefanten i rummet redan nu: jag VET att du inte är bekväm med att vara med på bild. Och du är långt ifrån ensam. För att du ska slappna av använder jag en speciell teknik som tar fram din personlighet på ett naturligt sätt. Du kommer aldrig höra mig säga ”Le och titta in i kameran!”. Jag är så långt ifrån skolfotografen som kom till din mellanstadieskola och bad dig vrida benen och överkroppen åt olika håll – och sedan vinkla huvudet åt ett tredje – som man kan komma. Jag lovar.

Välkommen!

 

 

 
 
 

Följ mig gärna på Instagram!