Happy Feed

FÖR FOTOGRAFER

 
 
för fotografer1.jpg

Anpassningsbara inläggstexter & "Om mig" 

För dig som är fotograf och har hur många bilder som helst, men får skrivkramp när det kommer till inläggen och din hemsida.

Jag arbetar själv som fotograf mot privatkunder och förstår stressen över att behöva komma på något att skriva på sociala medier när man har miljoner bilder att redigera och lika många administrativa sysslor att sköta innan arbetsdagen är slut. Så jag tänkte: varför inte göra det väldigt enkelt för mina fotografvänner där ute?

Happy Feeds texter till sociala medier är därför uppbyggda som färdiga inlägg där du bara kompletterar med egna ord som passar dig och din kund – sedan är det klart! Du kan gå och hämta på förskolan i tid, ta en kaffe eller pilla dig i naveln om du vill. Dina sociala medier är klara! 

Eftersom olika nischer kräver olika inlägg skräddarsyr jag en mix som passar för just dina inriktningar. Vi pratar igenom möjligheterna vid beställning. Och du, vill du ha texter som är unika för dig och passar ditt varumärke kan du kika på tjänsten Text. 

 

Så här kan en text se ut när du får den:

På … (Namns) och … (Namns) bröllop hade brudparet valt … (en speciell dukning/en annorlunda ring). Jag tycker att det är roligt när paret sätter sin egen prägel på dagen! Själv … (något speciellt du gjorde eller hade på ditt eget bröllop, eller önskade att du hade gjort, om du är gift) // eller // Om jag någon gång ska gifta mig … (något du vill ha eller göra på ditt drömbröllop om du inte är gift). 

Och så här blev inlägget när det anpassats på två olika sätt. Du kan som du ser utforma innehållet helt och hållet efter den bild du vill visa och utifrån dig som person.

 
 
 
 
 

PAKET SOCIALA MEDIER:

 

Lilla 

800 KRONOR (exkl. moms)

Räcker till tre månader* (26 inlägg).

 

Mellan

1500 KRONOR (exkl. moms)

Räcker till sex månader* (52 inlägg).

 

Stora 

2 600 KRONOR (exkl. moms) 

Räcker till ett år* (104 inlägg). 

* Beräknat på två inlägg i veckan. Du kan så klart välja att publicera hur ofta eller sällan du själv vill.


"Om mig"

2000 kronor (exkl. moms)

"Om mig"-sidan är bland de mest lästa sidorna på ett företags hemsida, så ge den lite extra kärlek! Jag intervjuar dig på telefon och skriver sedan en text som låter dina kunder se vem du verkligen är.

Vill du ha hjälp med ytterligare texter? Kolla här.

 

 
 

Följ mig gärna på Instagram!